Ilmainen toimitus yli 150 euron tilauksiin.
Soulful clothes that make you feel good

Studio Sieluisa

Studio Sieluisa syntyi halusta luoda kotimaisia vaatteita, joissa on hyvä olla sekä kotona että muualla. Sellaisia vaatteita, jotka eivät kiristä ja purista, mutta joissa tuntee samalla olonsa upeaksi ja itsevarmaksi.

Olen jo useamman vuoden viettänyt suurimman osan ajastani kotona lasten kanssa sekä verkon kautta opiskellen. Kyllästyin kuluneisiin verkkareihin, joissa vietin kaiket päivät. Ne olivat toki mukavat, mutta en tuntenut oloani mitenkään skarpiksi tai erityiseksi niissä. Asiaa ei varsinaisesti auttanut se, etten tahtonut löytää mitoitukseltaan sopivia vaatteita. Varsinkin mekot ja alaosat tuntuivat aina olevan liian pieniä lantioni kohdalta. Kiinnitin ensimmäistä kertaa kunnolla huomiota siihen, miten valtava vaikutus vaatteilla on omaan fiilikseen. Varsinkin sillä, ovatko ne omalle vartalolle sopivia, on todella suuri merkitys.
Vaatetusalan opintojeni aikana kuopattu unelma omasta vaatebrändistä heräsi jälleen, kymmenen vuoden jälkeen, eloon. Millaiset vaatteet toisivat itselleni ja muille lisää hyvää oloa arkeen?
 
Samoihin aikoihin kiinnitin entistä enemmän huomiota vaateteollisuuden ongelmiin ja mietin, miten voisin itse valmistaa vaatteita mahdollisimman vastuullisesti, ympäristöä kunnioittaen. Kunpa voisin olla edes pienesti mukana luomassa parempaa vaateteollisuutta ja lisätä arvostusta kotimaista työtä kohtaan. Sain idean, jota kutsuin nimellä Sieluisa.
 
Keräsin rohkeutta ja syksyllä 2020 uskalsin vihdoin perustaa yrityksen, Studio Sieluisan. Suunnittelen vaatteita, jotka valitsen itsekin päälleni päivittäin. Ne näyttävät ja tuntuvat aina hyvältä, myös niinä päivinä kun olen turvonnut tai herään väärällä jalalla. Ne toimivat kuin lämmin halaus, joka muistuttaa "olet hyvä juuri noin - anna palaa".
Toivon, että yritykseni palvelee tulevaisuudessa entistä paremmin erilaisia vartalotyyppejä. Kaikille tulisi löytyä omalle vartalolle sopivia vaatteita, joissa tuntee itsensä tärkeäksi, upeaksi ja itsevarmaksi. Ehkä juuri sinä siellä jaat nämä ajatukset kanssani?
 
Tervetuloa Studio Sieluisan maailmaan.
 
Rakkaudella,
Isabella